Referanser

Fast renholdsavtale

De tok jobben raskt, og har nå tatt rengjøringen 2 ganger så langt. De er til å stole på, svarer raskt på henvendelser, gjør jobben til fornuftig og ikke minst hvit pris, og resultatet er helt topp! Jeg er kjempefornøyd og satser på å bruke disse lenge :)

T. Reuterdahl Fjerdingby

Husvask

De møter opp til avtalt tid hver gang, hyggelige og imøtekommende! Huset er ryddig og skinnende rent. Veldig nøye og effektive. Kan definitivt anbefales!

K. Lindqvist Blaker

Vaskehjelp ønskes

Glede hjemme vasker hos oss hver 14.dag og vi er superfornøyde! Jeg er selv veldig nøye og Glede hjemme innfrir alle mine krav. Kan anbefales på det sterkeste.

S. Owren Skedsmokorset

Enkel leilighet for renholdsoppdrag

Vaskeren møtte opp til riktig tidspunkt. Lederen møtte også opp, noe som jeg mener viser at dette er et seriøst firma. Vaskingen er utført på en tilfredsstillende måte og jeg er totalt sett fornøyd med arbeidet. I tillegg er firmaet flink til å følge opp.

R. Rasai, Oslo

Vasking av rekkehus på 2 ETG

Vi bruker dem fast hver 14. dag, de kommer alltid til riktig tid, de er hyggelige og effektive. Vi skal fortsette å bruke dem! Bra pris også!

M. Stark, Langhus

Flink vaskehjelp ønskes !

Jeg er kjempe fornøyd ! De kommer å vasker hos oss annenhver uke (rekkehus 150 m2) og det er blir vasket grundig og effektivt til god pris. Anbefales !

J. Haugan, Asker

Hjelp i hjemmet

Vi er godt fornøyd med rengjøringen som utføres i vårt hjem! De kommer til tiden, er nøye og er lette å kommunisere med!

M. Enger, Ytre Enebakk

Hjelp med husvask annenhver uke

De er lette å samarbeide med og de er nøye.

M. Theodorsen, Råholt

Ønsker vaskehjelp to ganger i måneden

De gjorde en veldig god jobb, møtte opp før tiden og var hyggelige. Får faktura, noe jeg setter stor pris på. Skal ha disse videre.

S. H. Lien-Gjessen, Oslo

Ønsker hyggelig og effektiv vaskehjelp

Fornøyd med Glede Hjemme, fast vask hver andre uke. God kommunikasjon og godt utført vasking.

Vilde, Oslo

Flyttevask av leilighet som er overflate vasket

Salg av bolig ble utleiedel ikke godkjent av ny eier - for dårlig vasket av leietager selv. Litt krise, så her var det bare å svinge seg rundt å få tak i et vaskebyrå. Tok kontakt på kvelden med Glede Hjemme og de stilte sporty opp kl. 09:00 dagen etter.

I. Nicolaisen, Sørumsand

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud